C l a r i s s e - advies
OVER ONS ...

C l a r i s s e - advies is een innovatieve organisatie en sinds 1975 actief. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van verschillende, zelfstandige specialisten op het gebied van mens & organisatie.

Onze medewerkers hebben een afgeronde HBO- of universitaire opleiding. Het zijn professionals in hun vakgebied: bedrijfskunde, marketing, psychologie, pedagogiek, psycho-therapie, gezondheidszorg en informatica. Door inzet van kennis, creativiteit èn passie wordt door ons, voor èlke vraag een passend antwoord gevonden.


Aad Clarisse, is initiatiefnemer van  C l a r i s s e - advies. Hij beschikt over een brede ervaring in het trainen van mensen (groep & individueel) en het begeleiden van veranderingsprocessen binnen organisaties. Zijn specialisaties zijn: kortdurende systeem-theorieën, stress-management en Face_to_Face verkoop-communicatie.
Van 2004 t/m 2014 gaf Aad leiding aan een mode-organisatie (familiebedrijf) en in zijn vrije tijd is hij een enthousiast Padi Scuba Diver instructor.