C l a r i s s e - advies
TEAMBUILDING ONDER WATER

Teambuilding onder water is een uitstekend instrument om de cohesie van een team te versterken; de onderlinge communicatie en samenwerking inzichtelijk te krijgen en te verbeteren. De workshop kan plaatsvinden in èlk zwembad dieper dan 1 meter.

Het onder water deel van het programma is ook uitermate geschikt voor een leuke èn unieke onderbreking van een bedrijfsmeeting of bedrijfsuitje!
De inhoud van het programma wordt geheel op uw doelen afgestemd. Het kan, met uitzondering van het duikgedeelte, desgewenst door eigen trainers/opleiders worden uitgevoerd.


Gedurende de onder water sessies is er altijd een PADI duikinstructeur in èn onder water aanwezig.


Bevestiging:
na het opdrachtgesprek ontvangt u een bevestiging van de afspraak.

Informatie: het spreekt vanzelf dat wij graag en geheel vrijblijvend met u over de waarde van deze workshop van gedachten wisselen. In een gesprekje van ca 25 minuten krijgt u alle benodigde informatie uit de eerste hand. Heeft u nu al vragen? Ook daar geven wij graag antwoord op; klik s.v.p. hier of direct: 06 - 54 702 984

Tot onderwater! 

                       

In een zwembad waar men kan staan, leren de deelnemers - onder leiding van een ervaren PADI-duikinstructeur - eerst met duikapparatuur omgaan. Pas nadat iedereen de noodzakelijke vaardigheden onder controle heeft, start de formele training.

In het  zwembad  draagt  iedereen  (onder de duikuitrusting) een t-shirt en indien gewenst een  legging of short.